Esittely:

12-vuotias seiskaluokkalainen Elise Jarque muuttaa pois Saksasta. Hän ei ole sopeutua laisinkaan uuteen kotimaahansa, Suomeen ja uuteen kouluunsa, mutta ajan kuluessa hänelle selviää vähän liiankin hyvin miten porukoitten sisäpiireihin pääsee vaivatta. Tytön perhe ei ole tästä lainkaan mielissään, mutta mitä muuta tältä teinitytöltä voisi odottaa?

 

Tarina sijoittuu 2000-luvulle.

 

 

Henkilöt:

(lisää tulee tarinan edetessä..)

 

Elise Jarque

Elise on rakas päähenkilömme, ja toivotono marisija. Milloin on ruoka pahaa, milloin kynnet katkesivat ja milloin on liian kylmä. Elise kasvoi ja varttui hienossa kartanossa perheensä ja koiransa Viktorin kanssa. Elisen paras kaveri oli ennen Patricia Mauriz, mutta pienen välirikon seurauksena tyttöjen tiet eroisivat surullisesti.

 

Emire Jarque

Emire on päähenkilömme Elisen 15-vuotias isosisko. Heillä on Elisen kanssa mukavat välit, muutamia mitättömiä sisarusriitoja lukuunottamatta. Emire jätti muuttaessaan kaverinsa ja poikaystävänsä Edvardin Saksaan tahtomattaan. Hän ei ole läheskään niin kapinallinen kuin pikkusiskonsa, muttei ihan helpoimmasta päästä hänkään.

 

Sabine Jarque

Elisen ja Emiren hieman kiivas äiti. Hänestä tytöt, varsinkaan Elise, käyttäydy koskaan kunnolla. Sabinella on kova tarve käskeä ja komennella Eliseä, vaikka tyttö ei tunnu ottavan ohjeita vastaan, ainakaan kovin mielellään.

 

Arvin Jarque

Emiren ja rakkaan pikku-kullan, Elisen isäukko. Hieman hiljaanoloinen, tekee mitä tytöt käskevät. Tähän Sabine tekisi mielellään muutoksen, mutta Arvin tuntuu olevan juuri silloin milloin ei pitäisi, olla tyttäriensä puolella.

 

Simoteus Letries

Elisen ja Emiren eno, ja Sabinen isoveli. Hän hankki siskolleen ja tämän perheelle kodin Suomesta näiden muutettua sinne. Simoteuksella ja Sabinella on keskenään oikein hyvä suhde, mutta sama ei taida päteä Arviniin...

 

Patricia Mauriz

Elisen ex. Paras ystävä. Saksasta muuton ja pienen välirikon seurauksena he ajautuivat erilleen.

 

Viktor

Elisen pieni koira, rodultaan Saksan Villakoira- Doulé